BAHÇELİ: BAŞBAKAN SALTANATININ BİTTİĞİNİ ANLADI - AÖF Online

seçim sonuçları, parti adayı, belediye başkan adayı, yerel seçim, geçmiş seçim sonuçları, il il seçim sonuçları

SON DAKİKA!

BAHÇELİ: BAŞBAKAN SALTANATININ BİTTİĞİNİ ANLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Yalan ve talan döneminin ardından Başbakan, saltanatının bittiğini anlamış görünmektedir'' dedi.
Bahçeli, partisinin Gaziantep'te düzenlediği mitingde, AK Parti hükümetinin icraatları sonucunda Türkiye'nin, ''yolsuzluğun giderek arttığı, vatandaşların açlık sınırında yaşadığı, yoksulluğun büyüdüğü, kanunsuzluğun kol gezdiği bir sefalet ülkesi'' haline geldiğini savundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirilere tahammül gösteremediğini, bunun siyaseten tükenmişliğinin göstergesi olduğunu öne süren Bahçeli, ''Geride kalan 4 yıl 8 aylık yıkım, yalan ve talan döneminin sonunda Başbakan, saltanatının bittiğini anlamış görünmektedir. Gergindir, telaşlıdır, asabidir, kafası karışıktır, hafızası bulanıktır, denetimini yitirmiştir, panik hali gözlenmektedir. İftiraya ve fesada sığınmak durumunda kalmıştır.''
Başbakanın kendini kandıracak sanal bir başarıyla avunma çabası içinde olduğunu savunan Bahçeli, ''Başbakan, yandaşlarının 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla teselli aramaktadır'' diye konuştu.
AK Parti iktidarı süresince ''yaşanan talihsizliğin, hayal kırıklığının ve teslimiyetçi politikaların sonunun görüldüğünü'' kaydeden Bahçeli, bir hafta sonra Türkiye'nin yeni bir istikamette yol almaya başlayacağını, MHP'nin tek başına iktidar olacağını savundu.

Hiç yorum yok: