ERDOĞAN: "BAYKAL İFTİRA ATAR, KRİZ UZMANIDIR" - AÖF Online

seçim sonuçları, parti adayı, belediye başkan adayı, yerel seçim, geçmiş seçim sonuçları, il il seçim sonuçları

SON DAKİKA!

ERDOĞAN: "BAYKAL İFTİRA ATAR, KRİZ UZMANIDIR"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Baykal iftira atar, kriz uzmanıdır. Alanı odur. Sayın Bahçeli'nin alanı da kavga uzmanıdır. Alanları bu. İşte bakın ben size yaptıkları iftiralar sebebiyle onlar hakkında konuşuyorum. Ama bunun dışında yaptıkları yok'' dedi.
Erdoğan, partisinin Edirne Selimiye Meydanı'nda düzenlediği mitingteki konuşmasında sosyal güvenlik reformunu çıkardıklarını ancak bunu CHP'nin Anayasa Mahkemesi'ne götürdüğünü ve ertelendiğini ama bu yasanın er veya geç çıkarılacağını kaydetti.
Erdoğan, Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan'a yönelik olarak da "Senin baban, kardeşin dürüst öyle mi? Sen önce gel şu 9 katrilyonu bir öde ondan sonra boyunu posunu bir görelim, 1 YTL'ye mazotu nasıl vereceksin anlayalım. Milletin kesesinden zenginlik olur mu? Sen milleti soyup soğana çevirmişsin 9 katrilyon, çıkmış konuşuyorsun. Şimdi tutturmuş 2 gün kala bir şeyler açıklayacakmış. Ya ben senin kardeşinle görüştüm sen neyi açıklayacaksın? Kardeşinin sana söylediği yalanları mı anlatacaksın? Hangi belgeyle konuşacaksın, neyi konuşacaksın?" dedi.
Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de iktidarlarına ''IMF'ci'' dediğini dile getirerek, Bahçeli'nin de bulunduğu hükümet döneminde IMF'den 33 milyar dolar borç alındığını, kendilerine 23.5 milyar borç bıraktıklarını, şimdi bu borcu 8.5 milyar dolara düşürdüklerini anlattı.
Erdoğan, DSP-ANAP-MHP koalisyonu döneminde Merkez Bankası döviz rezervlerinin azaldığını, çalışanlardan kesilen 13,5 katrilyon liralık nemanın ödenemediğini, bunları kendi iktidarlarının ödediğini anlattı. Erdoğan, ''6 gün sonra inşallah boylarının ölçüsünü alacaklar'' diye konuştu.
Vatandaşın kimi isterse onun Cumhurbaşkanı ve Başbakan olacağını, kimi isterse onların milletvekili seçileceğini dile getiren Erdoğan, Türkiye'nin gerici, çağdışı, demokrasiyi içine sindirememiş tutumu haketmediğini söyledi.

Hiç yorum yok: