"BAŞBAKAN İÇİN PKK VE BARZANİ MAKBUL" - AÖF Online

seçim sonuçları, parti adayı, belediye başkan adayı, yerel seçim, geçmiş seçim sonuçları, il il seçim sonuçları

SON DAKİKA!

"BAŞBAKAN İÇİN PKK VE BARZANİ MAKBUL"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başbakan için PKK ve Barzani makbuldür, Türk milliyetçileri ise kabustur" dedi.
Partisince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, devletin ve milletin tehlikelere maruz kaldığı günler yaşandığını savundu.
Son günlerde milliyetçi hareket üzerinde büyük oyunlar oynandığını savunan Bahçeli, hareketin hedefine ulaşmasının engellenmek istendiğini öne sürerek, böyle bir yürüyüşü engellemek isteyenlerle işbirliği içinde olanların ülkücü olamayacağını ifade etti.
Başbakan Erdoğan'ın Bayburt konuşmasına da değinen Bahçeli, eleştirilerde bulundu. ''Başbakan, Bayburt konuşmasında PKK maşalarıyla MHP'yi aynı kefeye koymaktadır'' diyen Bahçeli, ''Bayburt konuşmasında, vatan ve bayrak sevgisinin son kalesi olan 5 bin şehitle süslenmiş milliyetçi hareketi kimse PKK ile aynı kefeye koyamaz'' dedi.
Başbakan Erdoğan'ın ''hesap verme korkusuyla pusulasını tamamen kaybettiğini ve kontrolden çıktığını'' öne süren Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Başbakan için PKK ve Barzani makbuldür, Türk milliyetçileri ise kabustur. Mecliste PKK temsilcileri arasında gerginlik yaşanmasından endişe ettiğini söyleyen Başbakan, bu hezeyanlarıyla siyasi ahlak fukarası olduğunu bir kere daha göstermiştir. Milliyetçi hareketin nefesini ensesinde hisseden Başbakan, hesap vermekten kurtulmak için Barzani'nin ve PKK'nın desteğine muhtaç kalmıştır. PKK uzantılarıyla ortaklık kurmayı içine sindirecek kadar alçalmıştır. Barzaniyle nişanlanan, İmralıyla söz kesen Başbakan, seçim sonrasında hainlerle anlaşılıyor ki nikah kıyacaktır.''

Hiç yorum yok: