TOPTAN'DAN DESTEK TURLARI - AÖF Online

seçim sonuçları, parti adayı, belediye başkan adayı, yerel seçim, geçmiş seçim sonuçları, il il seçim sonuçları

SON DAKİKA!

TOPTAN'DAN DESTEK TURLARI


ResimTBMM Başkanlığı için AK Parti'den aday gösterilen Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı ziyaret etti.
Toptan, bugün gerçekleştirilecek TBMM Başkanlığı seçimi öncesinde siyasi partilere yaptığı ziyaretler çerçevesinde, CHP Genel Merkezi'ne geldi.
Toptan'a AK Parti Genel Başkan yardımcıları Necati Çetinkaya ile Nükhet Hotar Göksel eşlik etti.
Baykal'ın makamında gerçekleşen görüşme öncesinde, basın mensuplarının görüntü almasına izin verilirken, herhangi bir açıklama yapılmadı.
Görüşmeye CHP Genel Sekreteri Önder Sav da katılıyor.

DSP ZİYARETTEN MEMNUN
Toptan, DSP'yi ziyaret ederek, Genel Başkan Zeki Sezer ile görüştü.
Köksal Toptan ve beraberindekiler DSP Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayer tarafından karşılandı. Görüntü alınmasına izin verilen ve daha sonra basına kapalı devam eden görüşme yaklaşık 25 dakika sürdü.
Görüşmenin ardından açıklama yapan Sezer, Toptan'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, ''Sayın Toptan, deneyimli bir siyasetçi ve değerli bir devlet adamıdır, Sayın Başbakan'ın seçim gecesi parti balkonundan yaptığı konuşmadaki uzlaşı ve diyalog vurgusuna uygun davranabilecek deneyimli, değerli bir devlet adamı ve siyasetçidir. Kendisinin adaylığı toplumda bir önemli yumuşamanın ilk adımıdır. Kendisine başarılar diliyorum''dedi.

Hiç yorum yok: