DTP ve CHP'liler kavga etti - AÖF Online

seçim sonuçları, parti adayı, belediye başkan adayı, yerel seçim, geçmiş seçim sonuçları, il il seçim sonuçları

SON DAKİKA!

DTP ve CHP'liler kavga etti

Batman ve Diyarbakır'da sandık önünde taşlar sopalar ve bıçaklar konuştu.
Batman'ın Sason ilçesinde, bağımsız milletvekili adayının yandaşlarıyla CHP'li partililer arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Sason ilçesi Merkez Camii önünde CHP ve bağımsız milletvekili adayının yandaşları arasında başlayan tartışma, taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü.

Kavgada 6 kişi yaralanırken, Jandarma Özel Hareket Timleri ilçede geniş güvenlik önlemleri aldı. Vali Dr. Recep Kızılcık, 6 yaralının bulunduğunu belirterek, gerekli önlemlerin alındığını ve durumun sakin olduğunu söyledi.

BİSMİL'DE SANDIK ÖNÜNDE KAVGA

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde sandık başında kavga eden iki gruptan 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Topuzlu köyünde sandıkta oy verme işlemi sırasında iki grup arasında belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada, Ramazan Akdoğan, Ercan Akdoğan ve Mesut Ekinci sopa ve bıçak darbeleriyle yaralandı. Batman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Ramazan Akdoğan Diyarbakır'a sevk edildi.
Olaydan sonra jandarma köyde geniş güvenlik önlemi aldı.

Hiç yorum yok: